Yritys

Teemme liikkeenjohdon konsultointia käytännönläheisellä ja asiantuntevalla otteella. 


Estämme yrityksiä tyrimästä IT-hankkeitaan ja autamme kilpailuttamisessa sekä parhaiden bisnesmallien löytämisessä.

Palvelut:

HUOM! Toimintamalliimme sisältyy myös rehellisyystakuu: “Kerromme tarvittaessa myös ikävät asiat ääneen. Ei siksi, että haluaisimme olla epäkohteliaita, vaan koska haluamme aidosti auttaa.”


Bisnesmallikonsultaatio


Nyt ja tulevaisuudessa yrityksen tärkein kilpailuvaltti ei ole tuote tai prosessi, vaan liiketoimintamalli. Lähes jokaisessa yrityksessä johto miettii strategiaa, visiota ja arvoja, mutta bisnesmalli syntyy enemmänkin vahingossa. Bisnesmallin suunnitteluun kannattaa kuitenkin oikeasti panostaa. Ingman Salmu Consulting Oy hyödyntää bisnesmallin suunnitteluun ja innovointiin mm. sveitsiläisen St Gallenin yliopiston tutkijaryhmän kehittämää Business Model Navigator™ -menetelmää.

Lue lisää: Bisnesmallin valinta ja määrittely »


Kilpailutuskoulutus


Mikäli kilpailuttaminen tuntuu vaikealta tai vastenmieliseltä, me voimme auttaa. Suunnittelemallamme kilpailutuskoulutuksella saat hyvät eväät minkä tahansa palvelun kilpailuttamiseen. Uskomme, että koulutuksen jälkeen kilpailuttaminen ei enää ole epämukavaa pakkopullaa, vaan mukavaa sekä palkitsevaa työtä, jonka lopputulokset kantavat pitkälle.

Lue lisää: Kilpailuttaminen »


IT-projektin kuntokartoitus


Tilaa asiantuntija paikalle, vaikka jo ennen IT-projektin aloitusta. Valitettavan usein IT-projekti lähtee väärille urille jo heti startissa. Päätöksiä ohjaavat yksittäiset luulot ja mielipiteet, takapuolituntuma ja yllättävän usein jopa järjestelmäkauppiaiden myyntipuheet. Hankkeisiin lähdetään puutteellisin tiedoin ja ilman tarvittavaa vaatimusmäärittelyä tai käyttötapaussuunnitelmaa. Lopputulos, jos sellainen syntyy, voi olla sika säkissä.

Lue lisää: IT-projektin kuntokartoitus »


Ota yhteyttä


Kun tarvitset tueksesi vahvaa ICT- ja liikkeenjohdon konsultointiosaamista, ota yhteyttä meihin. Täältä löydät ajantasaiset yhteystiedot »
© Ingman Salmu Consulting Oy, 2019
Kotisivut teki
SAKO