DIGIAJAN LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTIA


Sanotaan, että Ihmiskunnan kolme kaikkein aikojen tärkeintä innovaatiota ovat tuli, pyörä ja Internet. No, jos tarkkoja ollaan, tuli oli olemassa jo ennen ihmistä, mutta tulen hallinnan ja hyötykäytön ihminen oppi n. miljoona vuotta sitten. Pyörä taas on keksitty n. 5500 vuotta sitten. Internet keksittiin n. 30 vuotta sitten, ja nyt sitä pitäisi jo osata hallita kuin tulta ja käyttää kuin pyörää.

Liiketoiminnan lainalaisuudet kirjoitetaan uudestaan lyhyemmässä ajassa kuin koskaan ennen, eikä tässä vielä kaikki: teknologiakehitys Internet-maailmassa on niin nopeaa, että liiketoiminnan lainalaisuudet voivat mennä seuraavan kerran uusiksi hyvinkin nopeasti. Elämme aikaa, jossa ainoa pysyvä on muutos. Siksi onkin tärkeää ymmärtää digitaalisen aikakauden haasteet ja reagoida niihin, ennen kuin kilpailijat syöksyvät ohi ja vievät liiketoiminnan.

Me


Ingman Salmu Consulting Oy:lla on yli 20 vuoden kokemus Internet -ajan liiketoiminnasta. Touhusimme esimerkiksi verkkosivujen parissa jo 1994, kun monella yrityksellä ei vielä ollut edes verkkoyhteyksiä. Toimitusjohtajamme oli toteuttamassa ensimmäistä digitaalista transformaatioprojektiaan (tuota sanahirviötä ei tosin silloin vielä ollut) vuonna 1998. Projektissa muutettiin kirjapainon pre-press toiminnot kokonaan digitaalisiksi. Uusiksi meni kaikki: sivunvalmistus, kuvankäsittely, vedostus, painaminen ja asiakaspalvelu. Jälkikäteen voidaan siis sanoa, että kyseessä oli puhdasverinen digitaalinen transformaatio.

Palvelutarjontaamme kuuluu myös Lean. Lean koulutukset, kartoitukset ja pilottihankkeet toteuttavat aina alansa huippua olevat yhteistyökumppanimme. Ingman Salmu Consulting Oy:n tuoma lisäarvo on digiosaaminen, jotta tehokkaiksi hiottuja prosesseja tukemaan löydetään aina parhaiten sopivat teknologiset ratkaisut. 
Yhdistämällä liiketoiminassasi Lean filosofian ja modernin teknologian, olet oman alasi edelläkävijä.

Rehellisyystakuu


Sanomme asiat aina suoraan, emme kiertele, kaartele emmekä nuoleskele. Emme halua olla epäkohteliaita vaan uskomme asiaamme ja haluamme aidosti auttaa. Mikäli emme pysty auttamaan, asiakkaalle ei lähde laskua.

Hinnoittelemme palvelumme niin, että asiakas tietää jo palvelun tilatessaan mitä palvelumme maksaa. Se mitä sovitaan, se myös pitää.

Haluamme auttaa


Mikäli yrityksessänne mietitään liiketoimintamalleja, strategiaa, ohjelmiston hankintaa, prosessien muuttamista, henkilöstömuutoksia, palvelujen kilpailutusta, tai vaikka sitä digitaalista transformaatiota, kannattaa olla yhteydessä meihin. Ingman Salmu Consulting Oy osaa ja haluaa yhteistyökumppaneineen auttaa, ja uskomme vahvasti, että apumme myös maksaa itsensä takaisin nopeasti. Täältä löydät ajantasaiset yhteystietomme ».
© Ingman Salmu Consulting Oy, 2020
Kotisivut teki
SAKO